Sakız İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; ◦Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, ◦Çağdaş, ◦Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, ◦Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, ◦Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, ◦Değerlerini yaşayan ve yaşatan, ◦Hoşgörü sahibi, ◦Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, ◦Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, ◦Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ◦Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; ◦İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, ◦Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, •Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç 08:20 Bitiş 14:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(324) 797 00 50

WEB - https://sakizio.meb.k12.tr

Adres - SAKIZ MAH. SAKIZ MERKEZ KÜME EVLERİ SAKIZ ILKOKULU SAKIZ ORTA ORTAOKULU BLOK NO: 132 MUT / MERSİN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ